Archiwum przez category

Wiadomości Kanał wpisów
Title Date Author
Hard Rock Service kończy działalność 01-wrz-2016 09:15 Aleksandra Mrozowska
CETI ujawnia okładkę albumu "Snakes Of Eden" 12-lip-2016 16:55 Aleksandra Mrozowska
Andrzej Citowicz z pierwszą zapowiedzią albumu "In Time" 12-lip-2016 16:47 Aleksandra Mrozowska
"The Road" Michała Pakulskiego we wrześniu 12-lip-2016 16:29 Aleksandra Mrozowska
Marillion zapowiada najlepszą płytę w swojej historii 28-cze-2016 17:40 Aleksandra Mrozowska
Vincent powraca z nową płytą 28-cze-2016 17:20 Aleksandra Mrozowska
CETI zakończyło prace w studio na nowym albumem - premiera jesienią 18-cze-2016 12:53 Aleksandra Mrozowska
Exlibris – nowy singiel, nowy skład 03-cze-2016 13:39 Aleksandra Mrozowska
CETI zagra na tegorocznym przystanku Woodstock, nowa płyta w przygotowaniu 07-maj-2016 14:51 Aleksandra Mrozowska
Decybelowy obszar radiowy - o historii rodzimego radia na łamach książki 02-kwi-2016 17:58 Aleksandra Mrozowska
View all
Recenzje Kanał wpisów
Title Date Author
The Darkness - Last Of Our Kind 06-cze-2016 23:00 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
Turbo - Dorosłe dzieci (reedycja) 04-mar-2016 12:04 Aleksandra Mrozowska
Crimson Rockets - Crimson Rockets EP 23-gru-2015 22:23 Aleksandra Mrozowska
Mythra - Warriors Of Time: The Anthology 23-gru-2015 16:48 Rockhard
The Winery Dogs - Hot Streak 22-gru-2015 23:21 Aleksandra Mrozowska
CORIA - Kwestia czasu 16-gru-2015 15:41 Aleksandra Mrozowska
Swear The Empress - Swear The Empress [EP] 11-gru-2015 11:24 Aleksandra Mrozowska
Razer - Razer 07-gru-2015 20:35 Aleksandra Mrozowska
Divine Weep - Tears Of The Ages 03-gru-2015 00:46 Aleksandra Mrozowska
Savana - Savana (reedycja) 02-gru-2015 00:30 Aleksandra Mrozowska
View all
Recenzje (inne) Kanał wpisów
Title Date Author
Biografia The Doors. Gdy ucichnie muzyka... - Mick Wall 07-maj-2016 13:09 Aleksandra Mrozowska
Zaufaj mi, jestem dr Ozzy. Porady rockmana, który przetrwał - Ozzy Osbourne, Chris Ayres 17-kwi-2016 18:20 Aleksandra Mrozowska
Keith Richards. Niezniszczalny - Victor Bockris 03-kwi-2016 12:10 Aleksandra Mrozowska
Black Sabbath. U piekielnych bram - Mick Wall 19-mar-2016 14:37 Aleksandra Mrozowska
Perła. Obsesje i namiętności Janis Joplin - Ellis Amburn 18-lut-2016 15:25 Aleksandra Mrozowska
Sex, drugs & rock'n'roll... i inne kłamstwa - Duff McKagan 12-lut-2016 18:06 Aleksandra Mrozowska
Motörhead w studio - Jake Brown, Lemmy Kilmister 09-sty-2016 15:36 Aleksandra Mrozowska
AC/DC. Diabelski Młyn - Mick Wall 11-paź-2015 21:43 Aleksandra Mrozowska
Lady Pank. Biografia nieautoryzowana - Michał Grzesiek 24-sie-2015 23:58 Aleksandra Mrozowska
Queen. Królewska historia - Mark Blake 22-sie-2015 20:17 Aleksandra Mrozowska
View all
Artykuły Kanał wpisów
Title Date Author
Relacja z King Of Rock And Roll - koncertu ku pamięci Ronniego Jamesa Dio (edycja 2016, W-wa) 03-cze-2016 13:49 Rockhard
Relacja z koncertu Anvil/Dirkschneider, 10-03-2016 26-mar-2016 10:49 Rockhard
Relacja z koncertu Lizard/Wishbone Ash, 13-02-2016 15-mar-2016 11:56 Rockhard
Lemmy Kilmister - wspomnienie 28-sty-2016 13:08 Aleksandra Mrozowska
Relacja z koncertu Steel Habit/Illusion, 09-12-2015 13-gru-2015 15:17 Rockhard
Relacja z koncertu RavenEye/Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators, 20-11-2015 05-gru-2015 21:25 Rockhard
Relacja z koncertu Loctus/Hetman, 21-11-2015 28-lis-2015 15:12 Rockhard
Relacja z koncertu Incinerator/Rusted Brain/Alastor/Wolf Spider, 20-11-2015, Warszawa 23-lis-2015 13:20 Rockhard
Relacja z koncertu Kruka/Uriah Heep, 18-11-2015, Kraków 19-lis-2015 13:43 Rockhard
Relacja z koncertu Night Mistress/Uriah Heep, 17-11-2015, Warszawa 19-lis-2015 13:19 Rockhard
View all
Wywiady Kanał wpisów
Title Date Author
Scream Maker - wywiad 09-kwi-2016 16:38 Aleksandra Mrozowska
Divine Weep - wywiad 23-lut-2016 10:47 Aleksandra Mrozowska
Grzegorz Kupczyk (CETI) - wywiad 04-lut-2016 13:14 Aleksandra Mrozowska
Immortal Dreams - wywiad 18-sty-2016 15:30 Aleksandra Mrozowska
Swear The Empress - wywiad 21-gru-2015 12:02 Aleksandra Mrozowska
Savana - wywiad 15-gru-2015 13:45 Aleksandra Mrozowska
Livin Fire - wywiad 09-gru-2015 17:48 Aleksandra Mrozowska
Brain Connect - wywiad 08-gru-2015 23:23 Aleksandra Mrozowska
Tomasz "Goliash" Goljaszewski (KaAtaKilla) - wywiad 04-gru-2015 22:15 Aleksandra Mrozowska
Mike LePond (Symphony X, Affector, solo) - wywiad 26-lis-2015 22:43 Aleksandra Mrozowska
View all
Interviews Kanał wpisów
Title Date Author
Mike LePond (Symphony X, Affector, solo) - interview 26-lis-2015 23:04 Aleksandra Mrozowska
The Vintage Caravan - interview 07-lis-2015 21:39 Aleksandra Mrozowska
Joel Hoekstra (Whitesnake, solo) - interview 14-paź-2015 12:32 Aleksandra Mrozowska
Stefan Jonsson (Gormathon) - interview 31-lip-2015 13:34 Rockhard
Tom Sutton (The Order Of Israfel) - interview 19-cze-2015 23:27 Rockhard
Dyskografie Kanał wpisów
Title Date Author
Acacia Avenue: Dyskografia 12-wrz-2014 20:06 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
Airbourne: Dyskografia 07-maj-2014 15:05 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
Alice Cooper: Dyskografia 12-wrz-2011 10:28 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
Adagio: Dyskografia 24-maj-2011 20:35 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
Alcatrazz: Dyskografia 21-kwi-2011 20:04 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
AC/DC: Dyskografia 11-lis-2010 13:38 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
101 South: Dyskografia 19-lis-2009 13:26 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
Bad English: Dyskografia 15-sty-2009 06:21 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
Aviator: Dyskografia 17-sie-2008 21:32 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
91 Suite: Dyskografia 17-sie-2008 21:13 Jarosław 'Guitarrizer' Buksa
View all
Biografie Kanał wpisów
Title Date Author
Motörhead - biografia 06-paź-2015 23:55 Rockhard
AC/DC: Biografia 30-kwi-2004 15:22 LSDisease
Aerosmith: Biografia 30-wrz-2003 20:14 Rockhard
Koncerty Kanał wpisów
Title Date Author
Strzyżów In Rock - druga edycja już w pierwszą sobotę sierpnia 30-lip-2016 15:05 Aleksandra Mrozowska
Ian Gillan z Don Airey Band oraz Orkiestrą Symfoniczną w Polsce 30-lip-2016 14:59 Aleksandra Mrozowska
Kalendarium na październik: V Memoriał Jona Lorda oraz A Tribute to Rainbow 30-lip-2016 14:40 Aleksandra Mrozowska
Power metalowe święto w stolicy 12-lip-2016 16:38 Aleksandra Mrozowska
Uriah Heep – weterani hard rocka powracają do Polski 12-lip-2016 16:17 Aleksandra Mrozowska
Rockowa sobota w Spółdzielni Dom Qltury 08-cze-2016 21:42 Aleksandra Mrozowska
CETI w Stereo Live Music Club - Nysa, 18 czerwca 03-cze-2016 14:23 Aleksandra Mrozowska
Hardrockowa petarda zagra w stolicy 22-maj-2016 14:07 Aleksandra Mrozowska
Rust w trasie w hołdzie Led Zeppelin 07-maj-2016 13:51 Aleksandra Mrozowska
Organizatorzy koncertów w hołdzie Ronniego Jamesa Dio na tropie tekstowych znaczeń 17-kwi-2016 18:57 Aleksandra Mrozowska
View all
Zestawienia Kanał wpisów
Title Date Author
Redakcyjne zestawienie najlepszych płyt za rok 2015 11-sty-2016 11:11 Rockhard
Album roku 2015 według czytelników Hard Rock Service - wyniki ankiety 05-sty-2016 13:09 Rockhard
Redakcyjne zestawienie najlepszych płyt za rok 2014 07-sty-2015 13:30 Rockhard
Redakcyjne zestawienie najlepszych płyt za rok 2013 30-mar-2014 15:34 Rockhard
Redakcyjne zestawienie najlepszych płyt za rok 2012 31-sty-2013 21:26 Rockhard
Redakcyjne zestawienie najlepszych płyt za rok 2011 20-sty-2012 18:32 Rockhard
Redakcyjne zestawienie najlepszych płyt za rok 2010 28-sty-2011 08:48 Rockhard
Redakcyjne zestawienie najlepszych płyt za rok 2009 27-sty-2010 17:15 Rockhard
Redakcyjne zestawienie najlepszych płyt za rok 2008 31-sty-2009 09:30 Rockhard
Redakcyjne zestawienie najlepszych płyt za rok 2007 31-sty-2008 19:19 Rockhard
View all